Кой е Правият във вашата връзка?

Световен авторитет по философия на отношенията, Морт Фъртел има международна репутация на спасител на бракове. Той работи с двойки и учи отделните половинки как самостоятелно да трансформират ситуацията във браковете им.

„Когато става дума за вашия брак, можете да бъдете прави или можете да бъдете щастливи. Но понякога не можете да сте и двете.

В заседателната зала, в болницата или в офиса правилното или неправилното определя успехът или неуспехът. Решението да предпишеш правилното лекарство, например, би било разликата между живота и смъртта. Връзката между лекаря и пациента е второстепенна. Да си ПРАВ е, което има значение и което се възнаграждава.

Но в брака да си прав няма стойност. Всичко, което има значение е връзката.

Понякога трябва да избирате. Искате ли да сте прави или искате да сте щастливо женени?

Просто защото парадигмата да си прав/в грешка работи в офиса не означава, че трябва да я носите у дома. Някои неща работят перфектно в една област от живота и същите са истински провал в друга. В брака вие трябва да сте като дърводелец и да знаете кой инструмент да използвате. Моделът прав/крив е ГРЕШНИЯ инструмент за използване във вашия брак.

Колкото повече настоявате, че сте прав, толкова по-нещастен ще сте в брака си. Не избирайте да сте ПРАВ. Изберете ЛЮБОВТА.”
Морт Фъртел

бутони за социални мрежи
 

Безплатен абонамент

Нека сме във връзка

Банер