Как да излекувате мъката си?

Коя я вярната посока за мен?В разговор с клиент - съпруга, която току що е открила, че мъжът й от много години й изневерява - Морт Фъртел получава следния „страхотен”, както казва той, въпрос: „Моят съпруг се извини 100 пъти, приключил е с аферата и се е отдал на това да бъде нов мъж. Аз виждам, че се е променил, но не е ли по-добре да се разведа с него и да започна „на чисто” с някой друг?”

продължава>
 
Да похарчим децата си

НАЙ-ВАЖНОТО, което можем да дадем на нашите деца„Можете да използвате всяка мярка, когато говорим за „Успех”. Можете да измервате успеха с прекрасен дом, скъпа кола или дреха.
Но... мярката на вашия ИСТИНСКИ успех е тази, която не можете да похарчите. Това е начинът, по който вашите деца ви описват, когато си говорят с приятел.”
Martin Buxbaum 

Може би се питате: Какво общо има това с мен?
Какво не правя аз за детето си/децата си?
Не осигурявам ли парите за храна, най-доброто училище, най-хубавите дрехи, най-добрите лекари, най-хубавите партита за рождените дни, това да ходят на футбол, балет...? Времето, енергията...
Това всичко е чудесно, но

продължава>
 
Как знаете, че сте се оженили/омъжили за верния човек?

„Той/ Тя не е Човекът за мен (вече)”. А понякога и „Никога не е бил/била Човекът за мен. Как не ми е било ясно от самото начало?”

„Тревата в съседния двор е по-зелена.” „Той/ Тя е виновен/а за ВСИЧКО”(за моите глупави постъпки също).

Чували ли сте тези думи от други хора? Произнасяли ли сте ги, вие самите?

Как знаете, че сте „си взели”верния човек?

продължава>
 
Кой е Правият във вашата връзка?

Световен авторитет по философия на отношенията, Морт Фъртел има международна репутация на спасител на бракове. Той работи с двойки и учи отделните половинки как самостоятелно да трансформират ситуацията във браковете им.

„Когато става дума за вашия брак, можете да бъдете прави или можете да бъдете щастливи. Но понякога не можете да сте и двете.

продължава>
 


Безплатен абонамент

Нека сме във връзка

Банер