Защо мразещите първоначално Продажбите стават богати именно продавайки и
КАК ДА СТАНЕТЕ ДОБРИ В ПРИВЛИЧАНЕТО НА ХОРА

Ние винаги казваме на нашата аудитория „Ако имаше вярно време, в което да се научите как да станете добри продавачи, то е СЕГА.“ Времето на продажбите, както се правеха някога, свърши!

За да се издигнете до върха, във ВСЯКА ЕДНА ОБЛАСТ и да останете там, трябва да можете да отговорите на въпрос номер 1: “Какво аз мога да допринеса, което да е уникално, изключително и НЕОЧАКВАНО страхотно, така че хората да решат да правят бизнес с мен, да партнират с мен, да купуват от мен и да ми имат доверие, пред на когото и да било друг?“.

Статистиката сочи, че добрите „продавачи“ печелят (във всяка сфера на живота) в пъти повече, от лошите. Сега готови ли сте за още?

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ:

  • Защо е толкова важно да си добър в продажбите, за да успееш във всяка една област, без изключение… и без значение какво казват родата и приятелите : )
  • Как никога повече вие да не сте гонещата страна;
  • Какво НЕ го пише в книгите, но се прилага успешно на практика;

ЗА КОГО Е ТОВА:

В днешно време твърде много хора се задоволяват просто да посрещнат необходимия минимум, в един свят, където „да надскочиш стандартите“ е новата норма. Лесно стана да преживяваш само с каквото се очаква. Този тренинг е за хора, които търсят да надскочат летвата и да отидат отвъд очакваното!

  ВОДЕЩИ: Драгомира Паскова и Цветана Търговска
 
 
Дата на събитието:
10 октомври 2015, Събота
Начален час: 19:00ч.
Краен час: 20:00ч.
 
 
 
 
Място:
Greenside Community Centre
24 Lilestone Street,
Lisson Green Estate, NW8 8SR
(вижте адреса на картата)